Hypotheken

Welke hypotheek past bij jou?

Moeten we rekening houden met rechten uit een oude spaarpolis of spaarrekening? Welke geldverstrekker past bij je? Hoe lang kun je de rente het beste vastzetten? Welke hypotheekvorm past bij jouw persoonlijke doelen en wensen? Wat moet, of wil je regelen voor je partner of andere nabestaanden? Wat is wijsheid, hoe ga je dat doen? Niet zomaar een keuze. Soms zijn de voorwaarden van een hypotheek belangrijker dan de laagste rente. Een hypotheek ga je aan voor een lange periode. Daarom is het maken van de juiste keuzes zo belangrijk.

‘’Mijn doelstelling: Begrijpelijk en transparant advies over jouw hypotheek, zodat je gewoon lekker kunt wonen in het huis van je dromen. Nu, maar zeker ook later.

Kennis maken?

Al het regelwerk neem ik voor je uit handen. Van aanvraag tot taxatie. Van documenten controleren tot het regelen van de overdracht bij de notaris. Zo kan jij je richten op de leuke dingen die komen kijken bij het kopen van een woning. Laat mij je helpen en maak van jouw hypotheek mijn zorg. Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking. Deze kosten neem ik graag voor mijn rekening!

×