Over KMS

Wie ben ik?

Mijn naam is Kishan Siekman sinds 2005 werkzaam als financieel adviseur. Na jarenlang bij een grote bank gewerkt te hebben wilde ik voor mezelf beginnen. De reden hiervoor is dat ik nu (meer) een onafhankelijk en gedegen advies kan aanbieden. Daarnaast vind ik het persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Op deze manier kan ik iedereen de aandacht geven die ze verdienen.

Bij mij kun je een laagdrempelig, persoonlijk en deskundig advies in begrijpelijke taal verwachten. Omdat ik sinds 2005 in deze branche zit, kan ik mijzelf een ervaren financieel adviseur noemen. Ik voldoe, zoals u mag verwachten, aan alle kwalificaties die vanuit de Wet Financieel Toezicht worden gesteld.

Mijn doel is om samen met u op een persoonlijke manier te begeleiden bij het kiezen en afsluiten van de best passende hypotheek. Zodat u met een tevreden en gerust gevoel u wensen gerealiseerd ziet worden.

Ik ben geboren in 1980 en woonachtig in Kropswolde. Ik ben opgegroeid in Veendam en na mijn studie ben ik verhuisd naar Hoogezand. Als Groninger ben ik nuchter en een echte doorpakker. Ik woon samen met mijn twee kinderen Nahla en Indy. Mijn hobby’s zijn voetballen, ik ben zelf nog actief op het voetbalveld van V.V. Hoogezand, en daarnaast hou ik van tijd doorbrengen met mijn kids.

×